En garantili 8 Kopuk firma incelemesi

Wiki Article

Fen Ayrıntı : 2008 yılından beri kazandığı gösterişli tecrübesiyle Sınai Kesim, Seda Yalıtım Ürünleri, Çift Taraflı Bantlama ve Şeritleme, Kutu İçi Ambalaj, Seperatör, özendirme Ürünleri, Offset Kutu, Koli, Eva Çeşitleri, Köpük, Sünger Dikim, Montaj, Mülevven Keçe Çeşitleri, Dikey Bostan Keçesi, Uğraşı Keçesi üzere ve elan birokkalı iş verilmektedir.

 

Firmamızın müşterilerinin gereksinimlerı doğrultusunda, gereç temininden, son ürün sevkiyatına derece olan süreçlerde 5 asıl etkinlik kayranında akım etmektedir.

Videoteyp Tanıtım :




• Endüstriyel Malzemeler (Polietilen)
• Sanayide her türlü sınai malzemeyi gerçekleştirme etmekte, stoklamakta ve tekrar satılarını gerçekleştirmektedir.
• Dizayn, Çizim ve Patron Hizmetleri
• Projelerde ürün geliştirmenin her aşamasında, tasavvur, vektörel çizim, Polietilen kesim lakırtııpların tamamlanması, prototip numune çkızılışmaları ve ön seri(imalatlarda) mekân almaktadır.
• Sınai Pres Kısım
• Geniş otomobil parkurumuzun, şekilli pres bölge üretim olanaklarını, şarklı malzeme seçenekleri ile birleştirip jüpiter ihtiyaçlarını alınlamaktadır.

Sınai Montaj Uygulamaları


Pres kısım sonrası yapım edilen taraf mamül ürünlerin, birleştirilerek nihai ürünün montajlanması sağlanmaktadır.

 

Ambalaj Malzemeleri


Ürünlerin taşınmasında gerekeni, koli, kutu, kasa, kasa ve paketlenmesinde kullanılan ambalaj materyalleri, seperatörleri, esirgeyici dolgu malzemeleri ile alıcı istekleri mukabillanmaktadır.

 

Vizyon Ve Misyonumuz


Sınai Kesit Hakkında Misyonumuz - Vizyonumuz, Firmamız ülkemizde sektöründe liderdir. Pek çok sanayi sahaında hizmet ederken, kıvançlı müşterilerimizin referansları ve onlarla mütezayit iş hacmiyle, çabucak gelişmekte ve ürün yelpazesini ötümlü zenginleştirmektedir. Jüpiter memnuniyeti odaklı yaklaşımımız, güre enfrastrüktürmızla çözüm bulurken en üstün kalite standartlarıyla bile davranış etmeyi misyon edinmiştir.

Report this wiki page